Flash plugin niet geinstalleerd.


Wanneer je deze tekst ziet, is er waarschijnlijk geen Flash Player geinstalleerd op je computer.

Klik hier om naar de Adobe website te gaan, waar je de plugin kunt downloaden.

Reis op maat Tanzania

Wil je in plaats van met een groep liever samen met je partner, het gezin of met een kleine groep vrienden reizen, kies dan voor een reis of safari op maat in Tanzania.
Deze reizen hebben als basis hetzelfde programma als de safari’s in Tanzania. De reis wordt geheel naar wens aangepast en waar nodig begeleid door lokale gidsen of gids/chauffeurs.
Kamperen in de wildernis is geliefd bij veel mensen, maar bij een reis op maat heb je de keuze om te overnachten in hotels, lodges, bungalows of luxe tenten met bedden (tented lodges).
Reis op maat – safari op maat wordt ook georganiseerd in Kenia.

Verlenging met 5 daagse strandvakantie op Zanzibar.

 • Slenter door het labyrint aan steegjes van het pittoreske Stone Town. Waan je in andere tijden in de haven die ruikt naar kruidnagelen. Bekijk vanuit een beachbar met je voeten in het zand het bevoorraden van de transportschepen. Dat gebeurt nog te voet via het strand. De markt met een keur aan soorten vis, vlees, fruit, kruiden en specerijen is een feest voor al je zintuigen.
 • Relax op de romantische stranden van Zanzibar met hun witte zand en prachtig blauw-groene zee. Zorgeloos ontspannen, snorkelen, duiken en zwemmen met dolfijnen.
  Je slaapt twee nachten in het Tembo hotel (B&B) aan het strand in Stone Town en drie nachten aan het strand in Jambiani aan de oostkust van Zanzibar in een leuk hotel met zwembad. Kijk voor meer informatie op Zanzibar of in het dag tot dag programma.

Brendafrica travels zorgt voor de boeking van hotels, lodges en safari’s ter plekke, regelt vervoer, gidsen, levert bus-, boot- of binnenlandse vliegtickets en ontmoet je - als je daar prijs op stelt - aan het begin of einde van de reis.

Vertrekdata

Vertrekdatum van je reis of safari op maat is in overleg, maar in principe is het hele jaar geschikt voor een prachtige reis door Oost Afrika. Houd er wel rekening mee dat het regenseizoen in maart en april valt. Het regent dan een paar uur per dag - soms twee dagen aaneen - maar het is ook de tijd dat er veel jonge dieren en bloemen te bewonderen zijn.

Prijzen

 • Een reis op maat door Noord Tanzania met kamperen in tenten volgens het reisschema zoals in de groepsreis beschreven is, kost op basis van 2 personen vanaf € 2250 p.p.

 • Een reis op maat door Noord-Tanzania met verblijf in (middenklas) hotels/tented lodges op basis van 2 personen is samen te stellen vanaf € 2425 p.p.

 • Voor Zuid Tanzania:
  bij 6-7 personen vanaf € 1925 p.p.
  bij 4-5 personen vanaf € 2225 p.p.
  bij 2-3 personen vanaf € 2775 p.p.

Prijzen voor deze en alle andere op maat gemaakte reizen komen tot stand in onderling overleg.

Hoe werkt het?

Met Brendafrica travels contact opnemen doe je door een e-mail naar info@brendafrica.com te sturen. Binnen uiterlijk 3 werkdagen ontvang je een reactie per mail of telefoon, waarna Brendafrica travels aan de slag gaat met de besproken wensen.
Brendafrica travels spreekt een termijn af waarbinnen je een reisplan en de vrijblijvende offerte met prijsopgave ontvangt. Het reisplan en de offerte kunnen aansluitend in overleg aangepast worden.
De aanbetaling is 15-25 % van het reisbedrag; zes weken vóór vertrek betaal je het restant van het bedrag. Je kunt alles nalezen
in de algemene reisvoorwaarden van Brendafrica travels.

Terug naar boventerug naar boven2019 Brendafrica.com